مجتمع مسکونی تَچرا

سامانه اطلاع رسانی مجتمع مسکونی تچرا در شهرستان سمنان

مجتمع مسکونی تَچرا

سامانه اطلاع رسانی مجتمع مسکونی تچرا در شهرستان سمنان

این وبلاگ بمنظور اطلاع رسانی به ساکنین محترم مجتمع مسکونی تچرا در شهرستان سمنان ایجاد گردیده است .

تبلیغات
Blog.ir بلاگ، رسانه متخصصین و اهل قلم، استفاده آسان از امکانات وبلاگ نویسی حرفه‌ای، در محیطی نوین، امن و پایدار bayanbox.ir صندوق بیان - تجربه‌ای متفاوت در نشر و نگهداری فایل‌ها، ۳ گیگا بایت فضای پیشرفته رایگان Bayan.ir - بیان، پیشرو در فناوری‌های فضای مجازی ایران
بایگانی
آخرین نظرات
نویسندگان

اساسنامه مجتمع تچرا

يكشنبه, ۳ خرداد ۱۳۹۴، ۱۲:۴۸ ق.ظ

بسمه تعالی

اساسنامه مجتمع مسکونی تَچرا

**************************************************************

الف: مشخصات مجتمع

ماده (1) ، نام:  مجتع مسکونی 16 واحدی تچرا ( به معنای کاخ زمستانی داریوش) که با درخواست و تایید مجمع عمومی قابل تغییر خواهد بود .

ماده (2) ، نشانی : سمنان،بلوار17 شهریور،خیابان هجرت اول ، جنب 80 واحدی شهرداری کدپستی :3518777587   

ب: مجمع عمومی

ماده (3) : مجمع عمومی عادی سالیانه هر سال در اردیبهشت ماه تشکیل می شود و هر چند ممکن است بنا به تقاضای مدیر مجموعه و یا یک سوم مالکان واحدهای مجتمع (6 نفر) این مجمع به طور فوق العاده تشکیل گردد .

ماده (4) : دعوت برای تشکیل مجمع عمومی با دعوتنامه کتبی و اعلان در تابلو اعلانات مجتمع انجام خواهد گرفت . (فاصله بین دعوت تا تشکیل مجمع حداقل یک هفته و حداکثر 15 روز خواهد بود )  .

ماده (5) : نشانی شرکا برای ارسال کلیه مکاتبات و اعلام تصمیمات مجمع عمومی همان نشانی مجتمع است .

ماده (6) : در آپارتمان های دارای مالکین متعدد ، دعوتنامه تنها برای یک نماینده معرفی شده از طرف مالکین ارسال خواهد شد و مسئول انجام تعهدات نیز نماینده معرفی شده می باشد . همچنین در این موارد تنها امکان حضور همین نماینده با یک حق رای در جلسات میسر است .

ماده (7) : تصمیمات مجمع عمومی با حضور نصف بعلاوه یک مالکین یا نمایندگان ایشان ( 9 نفر) معتبر خواهد بود .

ماده (8) : چنانچه اکثریت مندرج در ماده 7 این اساسنامه در جلسه اول تشکیل نشود ، جلسه برای 15 روز بعد تجدید و تصمیمات این جلسه با تصویب اکثریت افراد حاضر در این جلسه معتبر خواهد بود .

ماده (9) : کسی که به عنوان نماینده از طرف مالک جهت حضور در مجمع عمومی انتخاب شده ، باید پیش از تشکیل جلسه مجمع عمومی وکالتنامه معتبر خود را به مدیر مجموعه ارائه نماید .

ماده (10) : تصمیمات متخذه در مجمع عمومی حداکثر ظرف یک هفته به نشانی مالکین غایب ارسال خواهد شد و نیز در تابلو اعلانات مجتمع نیز نصب خواهد گردید .

ماده (11) : تصمیمات متخذه در مجمع عمومی برای کلیه مالکین و استفاده کنندگان واحدها لازم الاجرا می باشد .

ماده (12) : وظایف مجمع عمومی عادی به شرح ذیل است :

(1-12) : تعیین رئیس مجموعه

(2-12) : تصویب بودجه سالیانه مجتمع

(3-12) : انتخاب عوامل اجرائی و رسیدگی به اعمال آنها

(4-12) : اتخاذ تصمیم در مورد اداره امور ساختمان

(5-12) : تصویب گزارش مربوط به درآمد و هزینه های سالیانه

(6-12) : اتخاذ تصمیم در ایجاد اندوخته برای امور مربوط به حفظ و نگهداری و تعمیر بنا

(7-12) : تفویض اختیار به مدیر به منظور انعقاد قرارداد های لازم برای اداره مجتمع

(8-12) : تعیین خزانه دار از میان ساکنین مجتمع ( به جز مدیر)

(9-12) : تصویب دریافت وجوهی که از سوی مدیر مجتمع به عنوان تنخواه گردان درخواست می شود .

(10-12) : تصویب هزینه های مشترک ساختمان بر اساس نرخ معین

(11-12) : تصویب بازسازی تمام مجموعه

(12-12) : تغییر اساسنامه مجتمع و بررسی و تصویب پیشنهادات جدید  

ماده (13) : وظایف مجمع عمومی فوق العاده به شرح ذیل است :

(1-13) : بررسی عملکرد مدیر مجموعه قبل از انقضای مدت ماموریت ایشان

(2-13) : عزل مدیر ،قبول استعفا، اعلام حجر و انتخاب جایگزین ایشان و ترمیم کادر اجرائی  

ج: هیات مدیره

ماده (14) :  هیات مدیره مجتمع مرکب از 3 نفر ( مدیر مجموعه ، جانشین ، خزانه دار) خواهد بود که از بین مالکین انتخاب می شوند .

ماده (15) : مدیر مجموعه با نظر ساکنین و بصورت توافقی  و به مدت یکسال انتخاب می گردد . ( بدیهی است انتخاب مجدد ایشان در سمت مذکور بلامانع است ) .

ماده (16) : مدیر مجموعه نماینده قانونی و تام الاختیار مجتمع بوده و می تواند در کلیه امور ساختمان از جمله ( امور اداری از قبیل تشریفات قانونی ، حفظ و تنظیم فهرست دارایی های مجتمع ، تنظیم بودجه سالانه ، پرداخت حقوق و انجام هزینه ها ، رسیدگی به محاسبات ، تعیین آئین نامه های داخلی ، اجرای تصمیمات مجامع عمومی ، اداء دیون و وصول مطالبات ، عقد هر گونه قرارداد با شرکت ها و اشخاص حقیقی و حقوقی در ارتباط با مسائل مرتبط با مجتمع ، افتتاح حساب جاری و سپرده در بانکها ، دریافت وجه از حسابهای مجتمع ، عدم ارائه خدمات به واحدهای بدهکار ، رفع و رسیدگی به مرافعات مجتمع ( به عنوان خوانده یا خواهان) و نماینده تام الاختیار مجتمع در دادگاههای صالحه و اداره ثبت اسناد رسمی ، انتخاب وکیل و در توکیل دادن اختیارات لازمه به نامبرده و عزل وی ، قطع و فصل دعاوی با صلح و سازش و ....) مداخله و اقدام نماید . گفتنی است اختیارات فوق محدود نبوده و هر تصمیمی که مدیر مجموعه جهت پیشبرد امور مجتمع اتخاذ نماید ، معتبر است .

ماده (17) : حق امضاء اوراق و اسناد بهادار و تعهد آور و قراردادها با مدیر مجموعه است .

ماده (18) : تصمیمات هیات مدیره با اکثریت آراء معتبر است .

ماده (19) : مدیر مجموعه مکلف است تمام مجتمع را به عنوان یک واحد در مقابل آتش سوزی و زلزله بیمه نماید .

ماده (20) : کلیه تصمیمات هیات مدیره باید در دفتر صورت جلسه درج شده و نگهداری شود .

ماده (21) : تصمیمات هیات مدیره مطابق ماده 6 قانون تملک آپارتمان ها برای کلیه مالکین و استفاده کنندگان الزام آور و لازم الاجراست .

ماده (22) : ساکنین مجتمع می توانند بمنظور ایجاد شناخت و تفاهم مشترک جلساتی را بصورت خانوادگی برگزار نموده و بدین منظور پیشنهاد می گردد ،جلسات و نشست های عادی ساکنین بصورت هر ماه یکبار و بصورت چرخشی در واحدهای مجتمع با توافق قبلی به انجام رسد .  

د: قسمت های مشترک مجتمع

ماده (23) : قسمتهای مشترک ساختمان عبارتند از قسمتهایی که در صورتمجلس تفکیکی شماره                  مورخ              

از سوی اداره ثبت اسناد و املاک صریحا قید گردیده و حق استفاده از آن منحصر به یک یا چند واحد نیست و به تمامی مالکین تعلق دارد .    

ماده (24) : حقوق هر مالک و تصرف او در قسمتهای مشترک غیر قابل تفکیک بوده و به هیچ عنوان قابل واگذاری و انتقال به دیگر افراد اعم از شرکاء مجتمع یا غیر آنها نمی باشد .

ماده (25) : هیچ یک از مالکین و استفاده کنندگان حق واگذاری متعلقات و ملحقات واحد خود از قبیل انباری و پارکینگ را بطور مجزا به شخص ثالثی خارج از مالکین مجتمع ندارد .

ماده (26) :گذاردن هرگونه اشیاء و وسیله در خارج از واحد اعم از گلدان ، پهن نمودن فرش و موکت برای خشک شدن یا قراردادن وسیله درون پارکینگ ، قرار دادن نایلون زباله در خارج واحد و پارک اتومبیل در قسمتهای مشترک مجتمع ممنوع است .

ماده (27) : نگهداری حیوانات خانگی در مجتمع و واحدها ممنوع است .

ماده (28) : درآمدهای مجتمع از طرق ذیل تامین می گردد :

(1-28) : تعهدات ماهانه مالکین

(2-28) : سود بانکی

(3-28) : فروش لوازم و وسایل اسقاط مجتمع

(4-28) : کمک های بلا عوض اشخاص اعم از مالکین و ....

ماده (29) : حقوق و تعهدات و همچنین سهم تمام مالکان مجتمع به ازای هر واحد آپارتمان با هم برابر است .

ماده (30) : پرداخت هزینه های مشترک مربوط به واحدهای مسکونی خالی از سکنه نیز همانند سایر واحدهاست ، مگر اینکه مجمع عمومی سالیانه تصمیم دیگری اتخاذ نماید .

ماده (31) : هیات مدیره موظف است با رعایت مفاد این اساسنامه هزینه های ماهیانه مربوط به هر یک از مالکان یا بهره برداران واحدها از قسمت های مشترک را تعیین نماید . 

ماده (32) : کلیه تصمیمات در خصوص نحوه اداره امور مربوط به فضاهای مشترک با اکثریت آراء مالکین واحدها و در مجمع عمومی سالیانه صورت می گیرد .

ماده (33) : هیچ یک از مالکان حق ندارند بیش از دو ماه در پرداخت سهم خود از هزینه های مشترک مجتمع تاخیر یا تعلل نمایند . در غیر اینصورت مکلف است به ازای هر ماه تاخیر مبلغ 30 درصد حق شارژ ماهیانه به عنوان جریمه دیر کرد علاوه بر مبالغ هزینه ماهیانه بپردازد .

ماده (34) : در صورتی که مالک یا بهره بردار واحدی بیش از چهار ماه از پرداخت حق شارژ و سایر هزینه های خود استنکاف ورزد ، مدیر مجموعه موظف است بوسیله اظهار نامه مکتوب و با ذکر مبالغ بدهی و صورت حساب مربوطه نامبرده را مطلع  نماید .

ماده (35) :چنانچه مالک مورد نظر ماده قبل ، ظرف مدت ده روز از تاریخ مندرج در مکتوب فوق الذکر نسبت به تسویه حساب بدهی و جریمه های مترتب بر آن اقدام ننموده و رسید مربوطه را به مدیر مجموعه ارائه ننماید ، مدیر موظف است از ارائه خدمات مشترک برق ، گاز ، تلفن و سایر امکانات برای نامبرده جلوگیری نماید .

ماده (36) : چنانچه علاوه بر اجرای ماده 35 ، مالک یا استفاده کننده از واحد ، نسبت به تسویه حساب تا ده روز پس از قطع خدمات مشترک اقدام ننماید ، در مرحله نخست مدیر مجموعه موظف است به درج مشخصات واحد متخلف در تابلوی اعلانات مجتمع اقدام نماید .    

ماده (37) : چنانچه عدم ارائه خدمات مشترک ممکن و موثر نباشد ، مدیر مجموعه موظف است حداکثر پس از پنج روز از تاریخ درج نام واحد متخلف در تابلو ، از طریق طرح دعوی در مراجع قضائی نسبت به وصول مطالبات مجتمع از مالک واحد بدهکار اقدام نماید . ( بدیهی است پرداخت تمام هزینه های مربوط به مکاتبات و اقدامات قانونی بر عهده مالک واحد بدهکار است ) .

ماده (38) : مالک یا استفاده کننده از هر واحد آپارتمانی موظف است قبل از واگذاری آپارتمان به دیگری ، با خزانه دار ساختمان تسویه حساب نماید و مالک یا بهره بردار جدید را از مفاد اساسنامه مجتمع آگاه نماید . در غیر اینصورت منتقل الیه موظف به تسویه حساب با خزانه دار خواهد بود .  

ماده (39) : مدیر مجموعه موظف است میزان هزینه های مجتمع و مخارج مربوط به واحدها و نحوه پرداخت آن را با الصاق در تابلو اعلانات مجتمع به ساکنین اطلاع دهد .

ماده (40) : مستاجر یا متصرفین غیر مالک واحدها موظفند هزینه های مشترک مجتمع را به نمایندگی از طرف مالکین آپارتمان خود مطابق با مفاد این اساسنامه پرداخت نمایند و هر گونه اختلاف بین ایشان و مالکین هیچ گونه تاثیری در وصول مطالبات مجتمع نخواهد داشت . در صورت استنکاف مستاجر در نهایت وظیفه پرداخت هزینه ها با مالک واحد می باشد . 

ماده (41) : چنانچه هر یک از مالکین یا استفاده کنندگان از واحدها در مورد میزان هزینه های خدمات مشترک معترض باشند، می توانند این موضوع را بطور کتبی به اطلاع مدیر مجتمع برسانند که در نهایت تصمیم هیات مدیره ملاک عمل خواهد بود .

ماده (42) : هزینه تعمیر و نگهداری هر قسمت از مجتمع و هر جزء از تاسیسات آن به عهده مالکین بوده و از صندوق مشترک تامین می گردد . مگر این که مجمع عمومی در مورد برخی قسمتها تصمیم دیگری اتخاذ نماید .

و: بازسازی مجتمع

ماده (43) : بازسازی مجتمع مطابق مقررات قانون تملک آپارتمانها خواهد بود .

ز: سایر مقررات

ماده (44) : هیچ یک از مالکان حق ندارد بدون موافقت مجمع عمومی تغییراتی در محل یا شکل درب یا سردرب یا نمای خارجی در قسمت اختصاصی خود که در مرئی و منظر باشد ، بطور موقت یا دائمی ایجاد نماید .   

ماده (45) : هیچ کدام از واحدها حق شستشوی اتومبیل ، موتور ،فرش و موکت در پارکینگ ، فضای عمومی و تکان دادن چادر و روفرشی در قسمت های پنجره های حیاط و راه پله را ندارند . در صورت بروز هرکدام از تخلفات مذکور ، جریمه ای که به تصویب هیات مدیره می رسد به حساب هزینه های واحد متخلف افزوده خواهد شد .

ماده (46) : هیچ کدام از ساکنان واحدها حق حمل اثاثیه و بارهای سنگین با آسانسور را ندارند . در صورت انجام آن اولین هزینه سرویس آسانسور به عنوان جریمه تخلف با مالک یا استفاده کننده واحد متخلف خواهد بود .

ماده (47) : واحدهایی که بیش از یک اتومبیل دارند موظفند به ازای پارک اتومبیل بیشتر و به تعداد اضافه ماهیانه مبلغ حق پارکینگ بیشتری را که به تصویب هیات مدیره می رسد بپردازند .

ماده (48) : نصب آنتن ماهواره در پشت بام در حال حاضر بدلیل منع قانونی ممنوع است و چنانچه واحدی اقدام به انجام این امر نماید مسئولیت و عواقب ناشی از آن بر عهده مالک واحد متخلف خواهد بود . ضمنا هیچ کدام از واحدها حق تردد یا استفاده از پشت بام را مگر برای تعمیرات یا بازدید تاسیسات ندارند . دوچرخه سواری یا اتراق در پشت بام ممنوع است .

ماده (49) :از آنجا که جابجائی و تعویض استفاده کنندگان واحدها و اجاره مکرر آنها باعث بار نمودن مبالغی هزینه ناخواسته به کل مجتمع می شود ، لذا به ازای هر بار تعویض استفاده کنندگان واحدها ، مالک واحد مورد اجاره باید مبلغی که هر سال به تصویب مجمع عمومی می رسد ، بپردازند .

ماده (50) : اتخاذ تصمیم پیرامون سایر مسائل و موضوعاتی که در این اساسنامه قید نشده است ، مطابق مقرررات تملک آپارتمان ها و آئین نامه اجرایی آن و سایر قوانین موضوعه مترتب بر آن خواهد بود .

ماده (51) : سال مالی مجتمع از اول خرداد ماه هر سال شروع و در آخر اردیبهشت ماه سال بعد خاتمه می یابد .   

ماده (52) : این اساسنامه در 52 ماده تنظیم و در تاریخ 3/3/1394 به تصویب کلیه اعضای حاضر در نخستین مجمع عمومی مجتمع 16 واحدی تچرا رسیده و از تاریخ فوق معتبر و لازم الاجرا است . ( لیست و امضای حاضرین در جلسه 30/2/1394 به پیوست می باشد ) .

 

 

                                 با احترام : حجت الله یحیائی

                                      سرپرست مجموعه مسکونی تچرا
موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۴/۰۳/۰۳
حجت الله یحیائی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">